Zoek vluchten

Eendaagse kinderkamp in Griekenland Halkidiki. Gratis voor kinderen van 3P-Travel

Afdrukken

Nieuw

Dit kinderkamp is een ideale manier om met de hele familie op reis te gaan naar Griekenland.  

Exclusief en gratis eendaagse kinderkamp Scouras in Griekenland Halkidiki voor klanten van 3P-Travel!

Meer details

Geef uw kinderen zonder enige twijfel de beste zomervakanties in 2018!

Kindervakantie met professionele animators en sportleraren

Dit kinderkamp aan zee voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 16 jaar vindt plaats op het bekende sportkampterrein Skouras in Afitos, gelegen in de prachtige streek van het Griekse Chalkidiki. Het omheinde en bewaakte kampgebied ligt op slechts 75 km van de luchthaven ‘Macedonië’ in Thessaloníki. Onder leiding van een professioneel team van animators en sportleraren vinden de kinderen hier alles wat ze leuk vinden. Het gevarieerde en educatieve programma-aanbod is specifiek opgesteld voor de verschillende leeftijdsgroepen en beloven een onvergetelijke zomervakantie voor klein en groot.

Skourascamp

Vakantie voor kinderen op het sportkampterrein Skouras in Chalkidiki Griekenkand: sportterreinen, zee, Engelse les, creatieve spelen, dans.

Een zeer gevarieerd activiteitenaanbod

Allerlei sporten zoals volleybal, basketbal, voetbal, rolschaatsen, paardrijden, boogschieten, fietsen, aerobics, zumba, waterpolo, parcours, yoga, maar ook muziek, zang, moderne en traditionele Griekse dans, tekenen, schaken, computer, theater en diverse creatieve spelen.

 Video kinderkamp Scouras

Uw eigen kamp organiseren in Skouras

Op het kinderkampterrein Skouras in Chalkidiki is het ook mogelijk om je eigen sport- en/of kinderkampen te laten plaatsvinden. Per 15 ingeschreven kinderen of jongeren is de accommodatie en de transfert van 1 begeleider gratis. Ter plaatse worden de activiteiten gegeven door de plaatselijke leiders, maar u kunt er ook voor kiezen om een deel of alle activiteiten zelf te geven binnen de plaatselijk aanwezige accommodatie.

Dagelijks programma

Aankomst
08.30 – 09.00 uur: ontbijt
09.00 – 09.30 uur: opruimen van de kamers
09.30 – 10.00 uur: inspectie van de kamers
10.00 – 12.30 uur: ZEE programma in het zeewater: zwemmen, kanovaren, beach volley, waterpolo, enz. De activiteiten in de zee gebeuren onder de leiding en de bewaking van de eigen teamleider, redders en coaches.
12.30 – 13.00 uur: warme douche
13.00 – 13.45 uur: middagmaal
14.00 – 17.00 uur: namiddagrust of optionele Engelse les. De kinderen dienen samen met hun teamleider binnen in het huis te blijven (meestal te warm buiten). Mogelijke binnenactiviteiten: tafelspelen, zingen, sketches of dansen.
17.00 – 17.15 uur: namiddag snack
17.15 – 19.00 uur: sportprogramma: 2 verschillende sporten per dag, met een doorschuifsysteem gedurende de hele week zodat alle kinderen verschillende sporten hebben beoefend tijdens hun kamp. De sportactiviteiten worden gegeven door sportspecifieke trainers die ervoor zorgen dat de kinderen de juiste technieken per sport aanleren.
19.00 – 19.40 uur: vrije activiteiten. De kinderen kiezen een activiteit in functie van hun interesse: schilderen, knutselen, juwelen ontwerpen, dansen, toneel, tae kwon do, schaken, moderne dans of volksdansen. Ook deze activiteiten gebeuren onder leiding van gekwalificeerde coaches.
20.00 – 20.00 uur: avondeten
21.00 – 23.00 uur: entertainment met een dagelijkse afwisseling van toneel, zang, disco, gemaskerde party, wedstrijdjes, spelen, enz. Er worden ook excursies georganiseerd in de nabijgelegen steden en dorpen, of aan de zee. Al deze activiteiten gebeuren eveneens onder de begeleiding van de teamleiders en coaches.
Vertrek 

Dit programma is een voorbeeldprogramma. Eendaagse verblijf is enkel op aanvraag en na de goedkeuring van de administratie van de kinderkamp en 3P-Travel. 

Facultatieve Engelse les

Kinderen die het wensen kunnen hun kinderkamp in Griekenland ook combineren met dagelijkse Engelse lessen van 1u30 à 2u, aangeboden door professionele taalleerkrachten en filologen van de Summer School. Deze lessen zijn inbegrepen in de prijs(optioneel) en vinden elke dag plaats in klaslokalen, behalve tijdens de weekends. Er wordt vooral belang gehecht aan het spreken. Het sterk internationale karakter van deze kinderkampen zorgt voor een multinationale groep en levert een unieke en leerrijke ervaring die een garantie biedt voor de taaltoekomst van uw kinderen.

Contacteer ons voor meer informatie, boeking en een gedetailleerd advies.

Geef uw kinderen zonder enige twijfel de beste zomervakanties in 2018!

Griekenland, uw vakantieland! 10 goede redenen

Ondanks de crisis is en blijft Griekenland een topland om op vakantie te gaan. De Grieken leven grotendeels van het toerisme en het is daarom nu meer dan ooit het moment om er op vakantie te gaan. We geven 10 goede redenen om in Griekenland op vakantie te gaan met het hele gezin, alleen, of met vrienden, met uw partner, ...

 1. Griekenland is gemakkelijk bereikbaar
  Alle wegen leiden naar … Griekenland! Of u er met de auto, de boot of het vliegtuig naartoe wenst te reizen, wij helpen u graag bij het boeken van uw hotel en/of kinderkamp.
 2. Griekenland is een land vol verrassingen en variaties
  Griekenland heeft een grote verscheidenheid aan landschappen, steden en plaatsen, die u nergens anders ter wereld zult vinden: talloze prachtige stranden, een netwerk van pittoreske eilanden, besneeuwde bergen, grote wouden, spectaculaire steden, een onschatbaar cultuurhistorisch patrimonium, en nog veel meer. Oorden die u beslist moet gezien hebben zijn de indrukwekkende geologische rotsen van de Meteora, de azuurblauwe Egeïsche Zee, de Masticha in Chios, de olijfwouden aan de voet van Delphi, …
 3. De heldere, warme zee en prachtige en kraaknette zandstranden met blauwe vlag

  De Griekse zee is wereldwijd bekend om zijn unieke schoonheid, zijn verbazingwekkende turquoise kleuren en zijn onberispelijke netheid. Een duik in het kristalheldere water is gewoon puur genieten. Bovendien is het kalme water een ideale en veilige plek voor spelende kinderen. Griekenland is gekend om zijn mooiste stranden van de Europese Unie. Op meer dan 400 stranden wappert de blauwe vlag wat een garantie is voor een proper strand, schoon zeewater, de aanwezigheid van eerste hulp faciliteiten en een beschermingsprogramma voor fauna en flora. Overal vindt u ligstoelen, luifels en parasols om u in alle comfort tegen de zon te beschermen. De zacht glooiende stranden geven toegang tot een kalme zee waar het veilig is voor groot en klein om te zwemmen. In tegenstelling tot de Spaanse stranden hebt u in Griekenland nooit het gevoel van massatoerisme, zelfs niet in de drukste zomermaanden juli en augustus. U hoeft dus ’s morgens nooit te stressen om u te verzekeren van een leuk plekje op het strand. Hier is het pas echt vakantie.
 4. Een perfect mild klimaat
  Griekenland geniet het hele jaar door van aangename klimatologische omstandigheden over het ganse land. Griekenland kent slechts weinig donker bewolkte dagen in een jaar en een heeft een lage luchtvochtigheid. De warme zomertemperaturen worden overdag gecompenseerd door een aangename zeebries terwijl de avonden zorgen voor een aangename verkoeling.
 5. Griekenland is het land der eilanden
  Met meer dan 3000 eilanden heeft Griekenland heel wat verscheidenheid te bieden want het ene eiland is het andere niet: u hebt grote en kleine eilanden, het ene bewoond, het andere niet, op sommige wachten u de mooiste en meest pittoreske stranden ter wereld. De Griekse eilanden leven puur van het toerisme, de stakingen van de grote steden zijn hier niet te bespeuren. Hier komen lichaam en geest tot rust en geniet u van de weldadige zonnestralen en de onnoemelijke activiteiten in het kristalblauwe water.
 6. Heerlijke en gezonde gerechten
  De Mediterrane Griekse keuken is beroemd om haar smakelijke en gezonde recepten, steeds klaargemaakt met verse streekproducten. Vraag steeds aan de plaatselijke bevolking waar u het best kunt eten, ze verwijzen u zonder enige twijfel naar iemand die ze persoonlijk kennen en u culinair in de watten zal leggen. Aan de zerpe Griekse smaak van de olijfolie en de wijn moet u even wennen, maar aan de sappige vruchten kunnen wij hier niet tippen. En ondanks de fikse accijnzenverhoging op alcohol en tabak is Griekenland zeker en vast nog altijd heel betaalbaar als vakantieland.
 7. De Griekse gastvrijheid
  De gastvrije en vriendelijke plaatselijke bewoners zorgen ervoor dat u als echte gasten behandeld wordt.
 8. Cultuurhistorisch erfgoed waar u niet om heen kunt
  Griekenland is het kruispunt van het verleden en de toekomst. Het centrum bevindt zich op de Acropolis in Athene, maar ook het nieuwe Acropolis museum in Athene moet u zeker bezoeken, de bakermat van de Westerse cultuur. Talrijke overblijfselen van de Oude Griekse cultuur liggen verspreid over het hele land. De meest spectaculaire monumenten ter wereld zoals de archeologische sites van Delphi en Epidaurus, maar ook het middeleeuwse Mystras zijn opgenomen in het monumentenpatrimonium van de Unesco.
 9. Een zee van kinderanimatie
  Kinderen moeten kunnen bewegen, ook op vakantie, en dat hebben de Grieken goed begrepen. De meeste vakantieoorden in Griekenland hebben een uitgebreide infrastructuur die gericht is op een zeer gevarieerde kinderanimatie. Naast een scala aan sporten en spelen, vinden kinderen ook hun gading in kinderdisco, spannende tochten, wedstrijden, avontuurlijke outdoor activiteiten, culturele uitstappen, en nog veel meer zodat zij zich in Griekenland nooit zullen vervelen.
 10. Uw droomhuis aan zee en onder de zon                                 

Overdrachtsbelasting ( in Belgie “ registratierechten”) voor een bestaande gebouw en bouwkavels begint slechts vanaf 3% van de contractwaarde. Wenst u meer informatie erover ontvangen? We brengen u in contact met een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in tweede verblijven in het buitenland.

CONTACTEER ONS voor een vrijblijvende offerte en gratis advies! 

Onze partners in Griekenland. 

      Mouzenidis travelEllin kamp       Scouras

50 € per dag.

Gratis en exclusief voor de klanten van 3P -Travel. Boekingen vanaf 01/06/2016 tot en met 31/07/2016. Eendagse verblijf in de kinderkamp tussen 08/06/2016 en 25/08/2016.

Boek bij 3P-Travel een verblijf vanaf 7 nachten  in een hotel( we hebben meer dan 1500 hotels) in  Griekenland en krijg 1 dag gratis verblijf voor 1 kind in de kinder dagkamp. 

Schrijf uw recensie

Eendaagse kinderkamp in Griekenland Halkidiki. Gratis voor kinderen van 3P-Travel

Eendaagse kinderkamp in Griekenland Halkidiki. Gratis voor kinderen van 3P-Travel

Dit kinderkamp is een ideale manier om met de hele familie op reis te gaan naar Griekenland.  

Exclusief en gratis eendaagse kinderkamp Scouras in Griekenland Halkidiki voor klanten van 3P-Travel!

7 Andere producten in dezelfde categorie: